Моделювання процесу фільтрування пивного затору - Печений, Р. Я.; Прохоров, Олександр Миколайович (My University, 2004)
Процес фільтрування затору відбувається в апаратах періодичної дії. відбувається процес вимивання цукрів із дробини шлях. The process of filtering devices congestion occurs in batch. the process of leaching of sugars from the pellet path
Keywords: затор; початкове сусло; промивна вода; congestion; initial wort; flushing water; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв