Дочинець, Інга Вікторівна2019-06-062019-06-062019Дочинець, І. В. Сфера готельно-ресторанного бізнесу – напрями їх інноваційного розвитку / І. В. Дочинець // Матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19 - 20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 29-30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29524Проведено аналіз використання сучасних науково-технічних досягнень, а також готовності готелів до інновацій та нововведень. Аn analysis of the use of modern scientific and technical achievements, as well as hotel readiness for innovations and innovations was conducteduk-UKбізнесінноваційна діяльністьвпровадженняпослугиbusinessinnovationimplementationservicesкафедра готельно-ресторанної справиСфера готельно-ресторанного бізнесу – напрями їх інноваційного розвиткуThesis