Основні методичні положення нормування праці в сільському господарстві - Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Ворончук, М. П.; Пулім, В. А.; Штурба, Д. І. (My University, 1977)
Розглядаються значення, функції та особливості нормування праці в сільському господарстві, роль нормування в науковій організує ¬ ції праці. Викладаються методи нормування, їх зміст, класифікація і структура витрат часу на різних процесах сільськогосподарської праці, а також раціональна організація робочого часу керівників і спеціалістів Considered important functions and features of the valuation of labor in agriculture, the role of standardization in the scientific organization of labor ¬ tion. The methods of rationing the content, structure and classification of time spent on various processes of agricultural labor and the rational organization of the working time of managers and specialists
Keywords: нормування праці; valuation work; сільське господарство; agriculture; кафедра економіки і права