Мольченко, Яна АнатоліївнаФролова, Наталія Епінетівна2016-09-212016-09-212016Мольченко, Я. А. Отримання і дослідження овочевих порошків з метою ароматизації натуральними джерелами аромату / Я. А. Мольченко, Н. Е. Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 101-103.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24085Прогнозування перспектив розвитку кондитерської галузі свідчить про збільшення ароматизованої продукції. У виробництві печива використовують переважно ароматизатори хімічно синтезовані, натуральні джерела аромату, окрім природного походження, мають оздоровчу користь за багатьма біологічними показниками. Forecasting the prospects of the confectionery industry shows an increase in flavored products. In the production of cookies used primarily chemically synthesized flavors, natural flavor sources other than natural origin, have recreational benefits in many biological parameters.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівовочеві порошкиароматизаціяджерела ароматуvegetable powdersaromatizationflavor sourceОтримання і дослідження овочевих порошків з метою ароматизації натуральними джерелами ароматуOther