Гудзенко, Анастасія Станіславівна2024-09-102024-09-102024Гудзенко, А. С. Розроблення рецептурного складу мармеладу на еритритолі та впровадження його в проєкті цеху пастило-мармеладних виробів в м. Фастів Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Гудзенко Анастасія Станіславівна ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2024. – 130 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44835ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівмармеладзефіреритритолцукор білий кристалічнийглікемічний індекскалорійністьРозроблення рецептурного складу мармеладу на еритритолі та впровадження його в проєкті цеху пастило-мармеладних виробів в м. Фастів Київської областіOther