Склад морозива (Патент на винахід № 115513) - Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Василенко, Ольга Володимирівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна (My University, 2017)
Склад морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізатор, воду питну та екстракти мускатного горіха і імбиру. Ingredients of ice cream containing milk fat, dry fat-free milk balance, sugar, stabilizer, drinking water and nutmeg and ginger extracts.
Keywords: морозиво; ice; екстракт прянощів; extracts of spices; імбир; ginger; мускатний горіх; nutmeg; кафедра технології молока і молочних продуктів