Ткаченко, Надія Марківна2013-09-062013-09-062001Ткаченко, Н. М. Методика розрахунку стійкості підприємства / Н. М. Ткаченко // Підприємництво, господарство і право. - № 9. - 2001. - С. 102-103.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9561У статті розглянуто структуру капіталу підприємства за джерелами утворення; на підставі Балансу підприємства визначена оцінка фінансової стійкості підприємства за відповідними коефіцієнтами; кодами рядків і відповідними сумами статей Балансу хлібозаводу щодо поточних зобов’язань у грошових коштах та їх еквівалентах по відношенню до поточних зобов’язань, рівень рентабельності Власного капіталу. The article reviews the capital structure of the company for the formation sources, based on the company's balance sheet is defined financial viability assessment of the relevant factors, lines of codes and corresponding amounts of balance sheet bakery on current liabilities in cash and cash equivalents in relation to current liabilities level of return on equity.otherструктуравласний капіталбалансплатоспроможністьзобов’язаннярентабельністьсобственный капиталstructureshareholders' equitybalance sheetsolvencyliabilitiesprofitabilityкафедра обліку і аудитуМетодика розрахунку стійкості підприємстваArticle