Драненко, Оксана ВолодимирівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаЯнчик, Марія Володимирівна2018-05-102018-05-102016Драненко, О. В. Вплив овочевого і фруктового порошків на властивості кондитерського напівфабрикату / О.В. Драненко, О. В. Нєміріч, М. В. Янчик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 439.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27301Досліджено вплив рослинних порошків на властивості кондитерського напівфабрикату. Підібрано рецептурні компоненти, визначено вплив дозуваньобраних порошків на органолептичні властивості кондитерського напівфабрикату. The influence of plant powders on the properties of confectionery semi-finished products is investigated. The recipe components are selected, the influence of dosages of powders selected on the organoleptic properties of the confectionery semi-finished product is determined.uk-UKовочевий порошокфруктовий порошоккондитерський напівфабрикаткафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїfruit powdervegetable powderconfectionery semi-finished productВплив овочевого і фруктового порошків на властивості кондитерського напівфабрикатуThesis