Гейвич, Л.Заєць, Віра Анатоліївна2013-12-022013-12-022011Гейвич, Л. О. Продукти харчування людини – значення, якість, склад, забрудненість / Л. О. Гейвич, В. А. Заєць // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XХI столітті : матеріали 77-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2011р. – К., 2011. – Ч. 2 – С. 269-270.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11697Різноманітні забруднення потрапляють до грунту та накопичуються там в значних кількостях за рахунок викидів промислових підприємств, незадовільного видалення, обеззараження та заховання твердих та рідких господарсько-побутових відходів. Накопичення забруднень негативно впливає як на характеристики самого ґрунту, так і на характеристику харчових продуктів, що безпосередньо впливає на здоров’я людини. Various contaminations get to soil and accumulate there in fars due to the extrass of industrial enterprises, unsatisfactory moving away, disinfestation and concealment of hard and liquid service-utility wastes. The accumulation of contaminations negatively influences both on descriptions of soil and on description of food foods, that directly influences on a health man.uk-UKзабрудненнявикидипідприємстваcontaminationextrassenterprisesкафедра екологічної безпеки та охорони праціПродукти харчування людини – значення, якість, склад, забрудненістьThesis