Дьяченко, Олексій ВолодимировичЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2022-02-232022-02-232021Дьяченко, О. В. Виробництво натуральних консервів «Морква у власному соку» / О. В. Дьяченко, Т. М. Левківська // Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих учених, 24 листопада 2021 р. – Чернігів : НУЧК ім. Т.Г. Шевченка, 2021. – С. 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37153У роботі розглянуто особливості виробництва натуральних консервів «Морква у власному соку». Такий вид натуральних консервів має високі фізико-хімічні та органолептичні показники та може істотно розширити асортимент консервованих продуктів.otherнатуральні консервиморквавиробництвоnatural canned foodcarrotsproductionкафедра технології консервуванняВиробництво натуральних консервів «Морква у власному соку»Thesis