Дащинська, Ольга АндріївнаПетруша, Оксана Олександрівна2016-09-302016-09-302016Дащинська, О. А. Інноваційний спосіб визначення пористості житньо-пшеничного хліба / О. А. Никифорук, О. О. Петруша // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24285Безперервна еволюція сучасних технологій вимагає від галузей промисловості створення принципово нових підходів у сфері діяльності, оскільки загальноприйняті системи не забезпечують їх ефективного розвитку. Це стосується і хлібопекарської галузі. The continuous evolution of modern technology industries requires a fundamentally new approaches in the field, as conventional systems do not provide for their effective development. This also applies to the baking industry.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівхлібопекарська галузьконтроль якості продукціїпоказник пористостіbaking industryquality controlporosity indexІнноваційний спосіб визначення пористості житньо-пшеничного хлібаOther