Грабовська, Олена ВячеславівнаШтангеєва, Надія ІванівнаДеменюк (Майданець), Оксана МиколаївнаПетрушевський, В'ячеслав Віталійович2012-09-032012-09-032002Технологія мальтодекстринів із крохмалю та їх застосування / О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, О. М. Майданець, В. В. Петрушевський // Цукор України. - 2002. - № 2. - С. 26-28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2315Досліджено технологічні умови виробництва мальтодекстринів із кукурудзяного і картопляного крохмалю. Вивчено властивості мальтодекстринів. Запропоновані варіанти використання мальтодекстринів у виробництві низькокалорійних продуктів.Investigated technological conditions of production of maltodextrin from corn and potato starch. Studied the properties of maltodextrins. The suggested use of maltodextrin in the production of low-calorie foods.otherкрохмальstarchмальтодекстринферментативний гідролізамілозаамілопектинmaltodextrinenzymatic hydrolysisamyloseamylopectinкафедра технології цукру і підготовки водиТехнологія мальтодекстринів із крохмалю та їх застосуванняArticle