Мулява, Оксана МирославівнаТкачук, Микола Андрійович2013-03-072013-03-072012Мулява, О. М. Золотий переріз / О. М. Мулява, М. А. Ткачук // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 2. - С. 106-110.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6776Зазначено, що форма, в основі побудови якої лежать поєднання симетрії і золотого перетину, сприяє найкращому зоровому сприйняттю і появі відчуття краси та гармонії. Викладено зміст поняття «золотого перерізу» і розкрито його принцип – вищий прояв структурної і функціональної досконалості цілого і його частин у мистецтві, науці, техніці і у природі.otherзолотий переріззолота пропорціязолотое сечениезолотая пропорцияgolden sectiongolden proportionкафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.кафедра процесів і апаратів харчових виробництвЗолотий перерізArticle