Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві/Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі - Національний університет харчових технологій (My University, 2024)
Збірник включає в себе матеріали доповідей учасників міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», яка відбулася 17 вересня 2024 року та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яка відбулася 18 вересня 2024 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської та кондитерської галузей, зокрема шляхам покращення якості хлібобулочних та кондитерських виробів, проблемам розширення асортименту, в тому числі і створенню нових виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців хлібопекарської та кондитерської галузі, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, здобувачів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами хлібопекарської і кондитерської галузі.

The collection includes materials from the reports of the participants of the international scientific and practical conferences "Innovative technologies in bakery production", which took place on September 17, 2024, and "Achievements and prospects for the development of the confectionery industry", which took place on September 18, 2024 in Kyiv. The materials are devoted to solving the pressing issues of the bakery and confectionery industries, in particular by improving the quality of bakery and confectionery products, problems of expanding the assortment, including the creation of new products for special purposes. The collection is intended for specialists in the bakery and confectionery industry, engineering and technical workers, potential investors, teachers of higher schools, graduates of higher educational institutions and everyone who is interested in the current problems of the bakery and confectionery industry.
Keywords: покращення якості хлібобулочних виробів; якість кондитерських виробів; асортимент виробів; вироби спеціального призначення; інновації (хлібопекарське виробництво); хлібопекарське виробництво; improving the quality of bakery products; quality of confectionery products; problems of expanding the assortment; special purpose products; innovations (bakery production); bakery production