Литовченко, Ігор МиколайовичШпак, Максим Сергійович2012-12-112012-12-112008Литовченко, І. М. Визначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах / І. М. Литовченко, М. С. Шпак // Харчова промисловість. - 2008. - № 7. - С. 49-51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4199Досліджено процес первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах за допомогою комп’ютерних технологій. Проаналізовано якість замісу в місильному об’ємі. The process of primary mixing of components in dough mixing machines with the help of computer technologies. Analyzed the quality of the batch in knead volume.otherтістомісильні машиникомп’ютерні технологіїконцентраціяякістьdough mixing machinecomputer technologyconcentration and qualityкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВизначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинахArticle