Олексієнко, Наталія ВалентинівнаВолощук, Галина ІванівнаОболкіна, Віра Іллівна2013-07-122013-07-122013Олексієнко, Н. В. Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробів / Н. В. Олексієнко, Г. І. Волощук, В. І. Оболкіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 3 (100). – С. 3–5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9129У даній статті представлений детальний аналіз мікробіологічних і не мікробіологіч¬них факторів ризику для безпеки кондитерських виробів. Розкрито механізм їх дії, наведені практичні рекомендації захисту продукції від псування і забезпечення харчової безпеки кондитерських виробів. This article presents a detailed analysis of microbiological and microbiological risk to the safety of confectionery. The mechanism of their action, provides practical tips on protecting products from damage and ensure food security confectionery.otherкондитерськи виробиconfectioneryмікроорганізмиorganismsвологістьhumidityзберіганняstorageкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівМікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробівArticle