Організаційна модель розвитку агропромислових формувань - Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2011)
У монографії викладені результати досліджень проблем розвитку сучасної аграрної економіки.Значну увагу приділено аналізу особливостей економічної та фінансово-облікової діяльності сільськогосподарських підприємств в умовах після кризового відновлення

The monograph presents the results of research into the problems of the development of the modern agrarian economy. Considerable attention is paid to the analysis of the peculiarities of the economic and financial and accounting activities of agricultural enterprises in the conditions of post-crisis recovery
Keywords: орендні земельні відносини; земельна ділянка; орендна плата; інтеграція; агрохолдинг; агропромисловий комплекс; інтеграція; виробництво; менеджмент; інституції; leased land relations; land plot; rent; integration; agricultural holding; agro-industrial complex; integration; production; management; institutions; кафедра економіки і права