Савицька, Людмила ЮріївнаВерес, Катерина Олександрівна2016-03-112016-03-112015Савицька, Л. Ю. Перспективи розвитку винного туризму на Кіпрі / Л. Ю. Савицька, К. О. Верес // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 70-72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22415Подорож по головним виноробним районам Кіпру включає в себе нескінченні задоволення, у тому числі насолоду дивовижними гірськими пейзажами, дегустацію вин, обіди в старовинних тавернах і ночівля в затишних сільських будиночках. Travel on the main production areas of Cyprus includes endless pleasure, including the pleasure of wonderful mountain scenery, wine tasting, lunch in the old taverns and overnight in secluded rural houses.uk-UKвинодегустаціявідпочинокКіпрwineholidaysCyprustastingкафедра туристичного та готельного бізнесуПерспективи розвитку винного туризму на КіпріOther