Перспективи розвитку винного туризму на Кіпрі - Савицька, Людмила Юріївна; Верес, Катерина Олександрівна (My University, 2015)
Подорож по головним виноробним районам Кіпру включає в себе нескінченні задоволення, у тому числі насолоду дивовижними гірськими пейзажами, дегустацію вин, обіди в старовинних тавернах і ночівля в затишних сільських будиночках.
Keywords: винний туризм; wine tourism; Кіпр; Cyprus; кафедра туристичного та готельного бізнесу