Електростатичне очищення газів від пилу і шкідливих домішок - Семенова, Олена Іванівна; Пономаренко, Катерина Володимирівна (My University, 2015)
Розробка і впровадження інновацій з високим ступенем екологічності та економічної ефективності є передумовою виходу з еколого-економічної кризи, тому важливим стає питання пошуку новітніх природоохоронних технологій. Апарати електростатичного очищення газів (електрофільтри) отримали широке застосування в промисловості завдяки своїй універсальності і високому ступеню очищення при порівняно низьких енерговитратах
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; електростатичне очищення газів; електрофільтри; очищення газів; екологізація технологічних процесів; электростатическая очистка газов; электрофильтры; очистка газов; экологизация технологических процессов; electrostatic gas cleaning; electrostatic precipitators; gas cleaning; greening processes