Шишков, Валерій ЗіновійовичНирко, Ярослав ВолодимировичШишков, Андрій Валерійович2020-08-312020-08-312016Шишков, В. З. Охорона праці в цукровій галузі та вимоги до роботодавців стосовно забезпечення безпечного виконання робіт / В. З. Шишков, Я. В. Нирко, А. В. Шишков // Цукор України. – 2016. – № 3 (123). – С. 38-42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31861В статті розглянуті питання аналізу та попередження виробничого травматизму, формування політики підприємства в галузі охорони праці. Політика повинна спрямовуватися на послідовне зниження рівня шкідливих та небезпечних виробничих факторів з урахуванням масштабу ризиків виникнення нещасних випадків і професійних захворювань. The article deals with analysis of occupational injuries, issues concerning the formation of enterprise policy in the field of occupational safety The policy should aim at consistently reducing the level of harmful and dangerous production factors taking in account the scale of the risks of accidents and occupational diseases.охорона праціцукрова примисловістьаналіз виробничого травматизмуризикимодель SHELlabor protectionsugar industryanalysis of occupational injuriesrisksSHEL modelОхорона праці в цукровій галузі та вимоги до роботодавців стосовно забезпечення безпечного виконання робітArticle