Іванова, Тетяна МиколаївнаШтик, Ірина ІванівнаГагач, Іван ІгоревичПешук, Людмила Василівна2015-05-212015-05-212015Технологія виготовлення м’ясних маринованих напівфабрикатів з акцентом вишуканості та функціональності / Т. М. Іванова, І. І. Штик, І. І. Гагач, Л. В. Пешук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81-ї міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей, 23-24 квітня 2015. - К. : НУХТ, 2015. – С. 261.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20594В даній публікації наведені дані досліджень м’ясних маринованих напівфабрикатів, а також встановлено оптимальний термін маринування м’яса в залежності від співвідношення основних компонентів маринувальної суміші. This publication presents research data marinated meat semi-finished products, as well as the optimum period of marinating meat, depending on the ratio of major components marinoware mixture.otherкислотим’ясо дикого кабанатехнологіямариновані напівфабрикатиacidmeat of wild boartechnologymarinated semi-finished productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівТехнологія виготовлення м’ясних маринованих напівфабрикатів з акцентом вишуканості та функціональностіThesis