Розвиток творчих здібностей студентів: aналіз результатів експериментального дослідження - Чередніченко, Галина Анатоліївна (My University, 2008)
У роботі визначаються і обговорюються результати педагогічного експерименту по впровадженню розробленої нами методичної системи спрямованої на розвиток творчих здібностей студентів.

The results of pedagogical experiment to introduce developed methodical system worked out for developing creative abilities of students are shown.
Keywords: розвиток творчих здібностей; development of creative abilities; аналіз; дослідження; analysis; research; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації