Бондар, Наталія ПетрівнаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2013-11-182013-11-182009Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошна / Л. І. Онофрійчук, М. О. Хідченко, Н. П. Бондар, О. В. Арпуль // Оптимізація наукових досліджень – 2009 : Всеукраїнська науково-практична конференція, 17 червня. - Миколаїв. - 2009. – С. 224-225.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11437Представлено результати досліджень різних кулінарних страв, до складу яких входить борошно. The research results of various culinary dishes which include flour have been presented.uk-UKборошномукаflourборошняні стравиflour dishesкулінарні виробиculinary productsкафедра готельно-ресторанної справиАналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошнаThesis