Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошна - Бондар, Наталія Петрівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна (My University, 2009)
Представлено результати досліджень різних кулінарних страв, до складу яких входить борошно. The research results of various culinary dishes which include flour have been presented.
Keywords: борошно; мука; flour; борошняні страви; flour dishes; кулінарні вироби; culinary products; кафедра готельно-ресторанної справи