Левкун, Катерина ЮріївнаПольовик, Володимир ВікторовичБондар, Наталія ПетрівнаКорецька, Ірина Львівна2018-04-132018-04-132017Зниження калорійності у збивній солодкій страві / В. В. Польовик, І. Л. Корецька, К. Ю. Левкун, Н. П. Бондар // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – 183 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26977Використання мальтодекстрину у збивному десерті «Самбук яблучний» підвищує його пінну структуру, зробить десерт більш стабільним, підкреслить його смак і запах. А також знизить його калорійність в порівнянні з цукром. Також, використовуючи у десерті мальтодекстрин, «Самбук яблучний» можна буде запропонувати як продукт оздоровчого призначення для людей хворих на цукровий діабет. The use of maltodextrin in a sweetened dessert, "Apple Sambuco", increases its foamy structure, makes the dessert more stable, emphasizes its taste and smell. It also reduces its calorie content compared to sugar. Also, using "maltodextrin" in dessert, "Apple Sambuca" can be offered as a health-improving product for people with diabetes mellitus.uk-UKсолодкі стравиsweet dishesхарчова цінністьпищевая ценностькафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЗниження калорійності у збивній солодкій стравіThesis