Ущаповський, Артем ОлеговичГоцуляк, Віталій Ярославович2019-06-072019-06-072018Гоцуляк, В. Я. Обгрунтування вибору пюре з вишні та насіння чіа для створення мармеладу оздоровчого призначення / В. Я Гоцуляк, А. О. Ущаповський / Майбутній науковець – 2018 : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, 14 груд. 2018 р., м. Сєвєродонецьк. Ч. І / укладач В. Ю. Тарасов – Сєвєродонецьк : Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля, 2018. – С. 162-163.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29582Виробництво мармеладу з пюре вишні та насіння чіа є доцільним та економічно вигідним, оскільки він володіє функціональними властивостями, урізноманітнює сучасний асортимент продукції кондитерської галузі, а саме пастило-мармеладних виробів, та відповідає усім нормам показників якості, встановлених до мармеладу у нормативно-технічній документації. Production of marmalade with cherry puree and chia seeds are expedient and cost-effective because they own functional properties, diversify the modern range of products the confectionery industry, namely the pastille-marmalade products, and meets all the norms quality indicators set to the marmalade in the normative and technical documentation.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівпюревишнянасіння чіамармеладpureecherrychia seedsmarmaladeкафедра готельно-ресторанної справиОбгрунтування вибору пюре з вишні та насіння чіа для створення мармеладу оздоровчого призначенняArticle