Сімахіна, Галина Олександрівна2014-11-132014-11-132014Сімахіна, Г. О. Інновації у технологіях оздоровчих продуктів / Г. О. Сімахіна // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 58-59.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18324Одним із найважливіших завдань розвитку економіки України є всебічно обґрунтована та практично забезпечена політика інноваційного розвитку промисловості. Створення конкурентоспроможного комплексу зумовило розроблення та впровадження Концепції державної промислової політики, основним принципом якої визначено перехід промисловості на інноваційний тип розвитку. Реалізація цієї Концепції нерозривно пов'язана з необхідністю здійснення інноваційних процесів в діяльності підприємств, що насамперед потребує вирішення проблем своєчасного впровадження новацій у виробництво. One of the most important tasks of Ukraine's economic development is fully justified and practically secured the policy innovation of the industry. Creating competitive complex led to the development and implementation of the Concept of State Industrial Policy, the basic principle of which is determined industry transition to an innovative type of development. Implementation of this concept is inextricably linked with the need for innovation in business enterprises which primarily requires problem solving timely introduction of innovations into production.uk-UKінноваціїоздоровчі продуктихарчова промисловістьinnovationwellness productsfood industryкафедра технології оздоровчих продуктівІнновації у технологіях оздоровчих продуктівOther