Домарецький, Віталій АфанасійовичХіврич, Борис ІвановичАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаХіврич, Олександр Васильович2012-09-182012-09-182006Солод з сої / В. А. Домарецький, Б. І. Хіврич, О. В. Олексійчук, О. Хіврич // Харчова і переробна промисловість. - 2006. - № 7. - С. 20-21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2716Проведено теоретичні та експериментальні дослідження, які підтверджують оздоровчі властивості солоду сої. Пропонується використання солоду з сої у технологіях хлібобулочних, кондитерських та м'ясних виробів високої якості. Theoretical and experimental researches that confirm the health benefits of soybean malt have been made. Using malt out of soybean is proposed in technology of bakery, confectionery and meat products of high quality.uk-UKсояsoyсолод соїоздоровчі продуктиsoy malthealth productsкафедра екології та екоменеджментукафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра готельно-ресторанної справиСолод з соїArticle