Семенова, Анастасія БорисівнаМихонік, Лариса АнатоліївнаДробот, Віра Іванівна2012-12-172012-12-172012Семенова А. Б. Використання вівсяних та ячмінних пластівців в умовах домашнього хлібопечення / А. Б. Семенова, Л. А. Михонік, В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 6. - С. 55-56.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4401Стаття присвячена питанню виготовлення хліба в домашніх умовах за допомогою автоматизованих хлібопічок. Запропоновано рецептурні композиції, що містять продукти переробки круп’яних культур. Досліджено вплив товщини вівсяних та ячмінних пластівців на хід технологічного процесу. Наведено результати досліджень щодо можливості використання пластівців різної товщини у складі хлібопекарських сумішей для хлібопічок. The article is devoted to the question of bread production at home by use automatically breadmaker. It is proposed to prescription composition that containing of product processing of cereal crops. Are investigated the effect of thickness the oat and barley flakes on the course of the technological process. Are described the results of the study of possibility to use of flakes with different thickness of composed of baking mix for breadmaker.uk-UKвівсяні пластівціячмінні пластівціавтоматизовані хлібопічкихлібопекарські сумішіoat flakesbarley flakesautomatically breadmakerbaking mixкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання вівсяних та ячмінних пластівців в умовах домашнього хлібопеченняArticle