Ковч, Аліна ВолодимирівнаПшенична, Анастасія ОлексіївнаРуденко, Олександр ЮрійовичРоздобудько, Борис ВалерійовичХіврич, Борис Іванович2018-07-032018-07-032018Дослідження процесів зброджування пивного сусла із застосуванням різних штамів дріжджів / Б. І. Хіврич, Б. В. Роздобудько, А. В. Ковч та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 265.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27816Метою роботи є дослідження впливу на якість пива таких технологічних властивостей пивних дріжджів, як здатність до флокуляції, швидкість накопичення біомаси, бродильна активність, ступінь зброджування сусла.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствафлокуляціябродильна активністьраса дріжджівфлокуляциябродильная активностьраса дрожжейflocculationfermentation activityyeast raceДослідження процесів зброджування пивного сусла із застосуванням різних штамів дріжджівThesis