Спосіб приготування пасти з пряної зелені «Зеленушка» (патент на корисну модель № 63805) - Сукманов, Валерій Олександрович; Соколов, Сергій Анатолійович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Охременко, Світлана Ігорівна (My University, 2011)
Спосіб приготування пасти з пряної зелені передбачає попередню підготовку сировини, її подрібнення, пакування в герметичну упаковку та обробку високим тиском при оптимальних параметрах. Корисна модель може бути використана для приготування паст для перших блюд та соусів, а також в консервній галузі харчової промисловості. A method of cooking pasta implies spicy green preconditioned feedstock, grinding, packaging in a sealed container and high pressure treatment at optimum parameters. The utility model can be used to make pasta for soups and sauces, as well as canned food industry.
Keywords: паста з пряної зелені; обробка високим тиском; іноваційні технології; spicy green paste; high pressure treatment; innovative technologies; кафедра експертизи харчових продуктів