Silchuk, TatianaDrobot, ViraKokhan, Olena M.2013-09-102013-09-102013Silchuk, T. Technology of shelf life bread extending / T. Silchuk, V. Drobot, O. Kohan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 262.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9599In theses concerning the use of rye malt extract and enzyme preparation Novamil to extend shelf life and reduce cherstvenie bread. У тезах йдеться про використання житнього солодового екстрату та ензимного препарату Новаміл для подовження терміну зберігання та зниження черствіння хліба.breadmalt extractenzymesstaling processхлібсолодовий екстрактферментипроцесс черствінняхлебсолодовый экстрактферментыпроцесс очерствениякафедра іноземних мов професійного спрямуваннякафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівTechnology of shelf life bread extending