Шевченко, Анастасія ОлександрівнаМісечко, Наталія ОрестівнаМарченко, Ольга Сергіївна2018-03-122018-03-122016Шевченко, А. О. Дослідження впливу цитратів металів на процеси в тісті з додаванням льону та кукурудзяної олії / А. О. Шевченко, Н. О. Мисечко, О. С. Марченко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. – Кривий Ріг, 2016. – С. 29-30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26762Робота присвячена дослідженню впливу цитратів металів на технологічний процес виготовлення хлібобулочних виробів з фруктозою з додаванням льону та кукурудзяної олії. Встановлено дію добавок на ферментний комплекс дріжджів та структурно-механічні властивості тіста. The work is devoted to the research of the effect of citrates of metals on the technological process of making bakegoods with fructose, linen and corn oil. The effect on yeast enzyme complex and structural and mechanical properties of dough is established.uk-UKцитрати металівльонкукурудзяна оліяхлібдіабеттістокафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівcitrates of metalslinencorn oilbreaddiabetesdoughДослідження впливу цитратів металів на процеси в тісті з додаванням льону та кукурудзяної оліїThesis