Гавенко, Вікторія Василівна2024-07-192024-07-192024Гавенко, В. В. Розроблення системи управління безпечністю виробництва ряжанки із вмістом жиру 4 % для оператора ринку Філія ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Гавенко Вікторія Василівна ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2024. – 133 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44174ukкафедра експертизи харчових продуктівряжанкасистема управління безпечністюплан НАССРкритична контрольна точкапрограми-передумовиРозроблення системи управління безпечністю виробництва ряжанки із вмістом жиру 4 % для оператора ринку Філія ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»Other