Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаБережна, Тетяна ОлегівнаКравчук, Надія Миколаївна2020-12-152020-12-152019Деклараційний патент на корисну модель № 131066 UA МПК A23C 15/12 (2006.01) A23C 9/133 (2006.01). Склад низькокалорійного десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Бережна Т. О., Кравчук Н. М. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2018 06006 ; заявл. 30.05.2018 ; опубл. 10.01.2019, Бюл. № 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32359Склад масляного крему, що включає в себе: масло вершкове (вміст жиру 69,2 %), який відрізняється тим, що як підсолоджувач використовують глюкозно-фруктозний сироп та додатково вводять пюре з журавлини та банана. The composition of the butter cream includes: butter (fat content 69.2%), which differs in that glucose-fructose syrup is used as a sweetener and cranberry and banana puree is additionally introduced.масляний кремпідсолоджувачглюкозно-фруктозний сироппюре з журавлини та бананаbutter creamsweetenerglucose fructose syrupcranberry and banana pureeкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131066)Technical Report