Пивоваренко(Михалко), Олена Андріївна2017-05-182017-05-182016Пивоваренко, О. А. Гастрономічні практики, як фактор суспільної легітимізації російської адміністрації у 30-Х рр. ХVIII ст. в Гетьманщині / О. А. Пивоваренко // Realita a perspektívy vývoja spoločnosti: sociálne, psychologické a politické aspekty : Medzinárodná vedecká konferencia, 28–29 októbra 2016, Sládkovičovo. - Slovak Republic, 2016. – С. 23-26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25332У роботі досліджуються гастрономічні практики, як фактор суспільної легітимізації російської адміністрації у 30-Х рр. ХVIII ст. в Гетьманщині. The paper investigates the culinary practices as a factor of social legitimization of the Russian Administration in the 30's. Eighteenth Century in Hetman.гастрономічні практикизастілляповсякденнядержавне управлінняculinary practicesmealeveryday lifepublic administrationкафедра гуманітарних дисциплінГастрономічні практики, як фактор суспільної легітимізації російської адміністрації у 30-Х рр. ХVIII ст. в ГетьманщиніOther