Вайсеро, Ольга ОлександрівнаКохан, Олена ОлександрівнаОболкіна, Віра ІллівнаКрапивницька, Ірина Олексіївна2018-10-252018-10-252017Використання гідролізованого морквяного пюре в технології помадних цукерок / О. Вайсеро, О. Кохан, В. Оболкіна, І. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. – 2017. – № 2 – С. 40 – 44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28377В статті наведені результати досліджень по удосконаленню технології неглазурованих помадних цукерок з використанням як джерела біологічно-активних речовин гідролізованого морквяного пюре. Встановлене раціональне дозування пюре, спосіб внесення його до рецептури цукерок та метод формування виробів.uk-UKморквяне пюрепектинпомадні цукеркиструктурно-механічні властивостіекструзіяхарчова цінністьcarrot pureepectinfondant sweetsstructural and mechanical propertiesеextrusionnutritive valueВикористання гідролізованого морквяного пюре в технології помадних цукерокArticle