Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаТопчій, Оксана АнатоліївнаДонець, Олександр Петрович2013-10-232013-10-232012Кишенько, І. І. Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на струтурно-механічні та фізико-хімічні властивості м'ясної сировини та шинкових виробів / І. І. Кишенько, О. А. Топчій, О. П. Донець // Наукові праці НУХТ. - 2012. - № 46. - С. 78-81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10570Наведені результати експериментальних досліджень впливу багатофункціональних розсолів із вмістом сполучнотканинних білків, для шприцювання солених м'ясних продуктів та шприцювання з подальшим масуванням на структурно-механічні, фізико-хімічні та технологічні властивості готових м'ясопродуктів. Described the results of experimental researches of influence of multifunction brines, with content of connecting fabrics albumens, for jetting of the salted meat products, and jetting with the subsequent massaging on structurally mechanical, physical and chemical and technological properties of prepared meat product.otherшприцюваннямасуваннясолені м'ясні виробисполучнотканинні білкиsalted meat productsconnecting fabrics albumensкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на струтурно-механічні та фізико-хімічні властивості м'ясної сировини та шинкових виробівArticle