Хімічний склад «ідеального» харчового продукту для дітей шкільного віку - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна (My University, 2022)
Запропонована модель хімічного складу ідеального харчового продукту для дітей шкільного віку. Розраховано вміст білків, жирів, вуглеводів та їх складових на 100 г ідеального харчового продукту для дітей шкільного віку The proposed model of the chemical composition of an ideal food product for school-aged children. The content of proteins, fats, carbohydrates and their components per 100 g of an ideal food product for school-aged children is calculated
Keywords: ієрархічне дерево; ідеальний харчовий продукт; хімічний склад; діти шкільного віку; кондитерські вироби; hierarchical tree; the perfect food product; chemical composition; children of school age; confectionery; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів