Дорохович, Антонелла МиколаївнаДорохович, Вікторія Віталіївна2023-05-222023-05-222022Дорохович, А. Хімічний склад «ідеального» харчового продукту для дітей шкільного віку / А. Дорохович, В. Дорохович // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві, Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 13–14https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40685Запропонована модель хімічного складу ідеального харчового продукту для дітей шкільного віку. Розраховано вміст білків, жирів, вуглеводів та їх складових на 100 г ідеального харчового продукту для дітей шкільного віку The proposed model of the chemical composition of an ideal food product for school-aged children. The content of proteins, fats, carbohydrates and their components per 100 g of an ideal food product for school-aged children is calculatedotherієрархічне деревоідеальний харчовий продуктхімічний складдіти шкільного вікукондитерські виробиhierarchical treethe perfect food productchemical compositionchildren of school ageconfectioneryкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівХімічний склад «ідеального» харчового продукту для дітей шкільного вікуThesis