Використання SADT технології при розробленні системи керування дифузійною установкою - Сідлецький, Віктор Михайлович; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2005)
SADT технології використовуються для розробки системи керування дифузійною установкою. SADT technology used to develop control systems diffusion plant.
Keywords: SADT; система структурного аналізу і проектування; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка