Бабич, Ірина МихайлівнаПилипенко, Олексій ЮрійовичДеменюк (Майданець), Оксана Миколаївна2024-10-102024-10-102021Бабич, І. Температурні режими при зборі і переробці винограду як регулятори якості столових білих вин / І. Бабич, О. Пилипенко, О. Деменюк // Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, зби-рання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції, 28-29 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ, 2021. – С. 10-11https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44971ukкафедра технології цукру і підготовки водикафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра теплоенергетики та холодильної технікиокиснювальні ферментибілі столові винабіотехнологія сухих столових винoxidizing enzymeswhite table winesbiotechnology of dry table winesТемпературні режими при зборі і переробці винограду як регулятори якості столових білих винThesishttps://orcid.org/0000-0002-3058-3062https://orcid.org/0009-0008-6453-4905https://orcid.org/0009-0009-8640-6055