Сіднєва, Жанна КостянтинівнаРибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна2014-07-012014-07-012013Сіднєва, Ж. К. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки / Ж. К. Сіднєва, Т. В. Рибачук-Ярова // Сучасні парадигми розвитку конкурентоспроможного агропромислового виробництва : кол. моногр. / Під ред. д.е.н., проф. Ю. О. Нестерчук. – Умань : «Візаві», 2013. – 364 с. - С. 269-276.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15763Досліджені основні проблеми в сфері якості та безпечності харчових продуктів та їх вплив на забезпечення продовольчої безпеки України. The basic problem in the quality and safety of food products and their impact on food security of Ukraine.uk-UKякістьбезпечністьхарчові продуктипродовольча безпекапоказники якостіqualitysafetyfoodfood safetyquality indicatorsкафедра економіки праці та менеджментуПроблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпекиOther