Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки - Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна (My University, 2013)
Досліджені основні проблеми в сфері якості та безпечності харчових продуктів та їх вплив на забезпечення продовольчої безпеки України. The basic problem in the quality and safety of food products and their impact on food security of Ukraine.
Keywords: якість; безпечність; харчові продукти; продовольча безпека; показники якості; quality; safety; food; food safety; quality indicators; кафедра економіки праці та менеджменту