Цирульнікова, Віта ВалентинівнаОлянська, Світлана Пантелеймонівна2014-07-142014-07-142014Цирульнікова, В. Використання комплексного реагенту для підвищення ефективності процесів очищення дифузійного соку / Віта Цирульнікова, Світлана Олянська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 286-287.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16116Високомолекулярний комплексний реагент «КРОСС-5» доцільно використовувати для покращення седиментаційно-фільтраційних та якісних показників переддефекосатурованого соку, відокремлення осаду нецукрів до основного вапнування. Розроблений спосіб рекомендуємо для впровадження на цукрові заводи, які планують модернізацію типової схеми з переходом на удосконалений варіант з відокремленням переддефекосатураційного осаду. Macromolecular complex reagent "Cross-5" should be used to improve sedimentation, filtration and quality pereddefekosaturovanoho juice, separating the precipitate netsukriv to main liming. The developed method is recommended for implementation in refineries planning to modernize a template with the transition to an improved version of the sludge separation pereddefekosaturatsiynoho.uk-UKочищеннядифузійний сіккомплексний реагентcleaningdiffusion juicecomplex reagentкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології цукру і підготовки водиВикористання комплексного реагенту для підвищення ефективності процесів очищення дифузійного сокуOther