Москальова, Людмила Миколаївна2016-05-232016-05-232002Москальова, Л. М. Удосконалення оптимальних режимів сушіння солоду із тритикале / Л. М. Москальова // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23373Свіжопророслий тритикалевий солод містить 43-46% води, кількість якої при сушінні повинна знизитись до 3-4%. Svizhoproroslyy trytykalevyy malt contains 43-46% water, the amount of which drying should be reduced to 3-4%.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасушіннясолодферментативна активністьdryingmaltenzyme activityУдосконалення оптимальних режимів сушіння солоду із тритикалеThesis