Басюк, Дарія Іванівна2012-06-082012-06-082012Басюк, Д. І. Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в Україні / Д. І. Басюк // Наук. пр. НУХТ - 2012. - № 45. - С. 128-132.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1254здійснено аналіз сучасного стану та перспектив розвитку гастрономічного та винного туризму в Україні, розкрито його основні принципи та види, запропоновано інноваційні шляхи удосконалення спеціалізованого туристичного продукту Annotations: the analysis of current state and prospects of gastronomic and wine tourism in Ukraine, described his basic principles and views, proposed innovative ways to improve the specialized tourist productuk-UKгастрономічний туризмвинні туриgastronomic tourismwiny roundsкафедра туристичного та готельного бізнесуІнноваційний розвиток гастрономічного туризму в УкраїніArticle