Задкова, Олександра СергіївнаУсатюк, Світлана Іванівна2014-07-092014-07-092014Задкова, О. Дослідження термінів придатності до споживання рослинної олії, підвищеної біологічної цінності / Олександра Задкова, Світлана Усатюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 107-108.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16029Дослідним шляхом було встановлено термін придатності купажованої олії до споживання, який складає 3 місяці з дати розливу. Термін придатності встановлювали за пєроксидним числом, проводячи визначення у сировині та купажованій олії. Empirically been set expiration date Blended oils for human consumption, which is 3 months from the date of bottling. Expiration date set for pyeroksydnym number, spending determination in raw materials and Blended oils.uk-UKрослинна оліятермін придатностібіологічна цінністьvegetable oilbiological valueexpiration dateкафедра експертизи харчових продуктівДослідження термінів придатності до споживання рослинної олії, підвищеної біологічної цінностіOther