Інноваційне забезпечення розвитку малих підприємств - Тимченко, Олександр Іванович (My University, 2013)
Висвітлено проблеми розвитку інноваційного підприємництва. Розглянуто зарубіжний досвід формування інноваційної інфраструктури та особливості його застосування в Україні. Запропоновано орієнтовні шляхи вирішення проблем розвитку інноваційної інфраструктури для забезпечення ефективності інноваційної діяльності малих підприємств в Україні.
Keywords: малі підприємства; інноваційне підприємництво; інноваційна інфраструктура; бізнес-інкубатор; кафедра економіки і права