Пересада, Катерина СергіївнаДулька, Ольга Степанівна2024-01-252024-01-252023Пересада, К. Молекулярна куxня як новітня теxнологія в закладаx ресторанного господарства / К. Пересада, О. Дулька // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельноресторанного господарства : матеріали ІІ Міжнародної науковопрактичної конференції, 10 листопада 2023 р. м. Запоріжжя. – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2023. – С. 1112-1113https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41864Проаналізовано основні напрямки молекулярних технологій для забезпечення потреб споживачів в екстравагантних та неординарних технологіях, що задовольнять вимоги всіх любителів вишуканих страв. The main directions of molecular technologies are analyzed to meet the needs of consumers in extravagant and extraordinary technologies that will satisfy the requirements of all lovers of exquisite dishes.ukкафедра готельно-ресторанної справимолекулярна кухняновітні технологіїзаклади ресторанного господарстваmolecular cuisinelatest technologiesrestaurantsМолекулярна куxня як новітня теxнологія в закладаx ресторанного господарстваThesis