Корецька, Ірина ЛьвівнаКузьмін, Володимир ВолодимировичПольовик, Володимир ВікторовичКравчук, Надія МиколаївнаНєміріч, Олександра Володимирівна2020-12-112020-12-112020А. с. 96904 UA. Визначення рейтингу нових виробів (рекомендації до оцінювання нового харчового продукту) / І. Л. Корецька, О. В. Кузьмін, В. В. Польовик, Н. М. Кравчук, О. В. Нєміріч // Авторське право і суміжні права. – 2020. – опубл. 26.03.2020, Бюл. № 58. –14 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32315Твір призначений для визначення рейтингу нових виробів (на прикладі рекомендацій до оцінювання нового харчового продукту). При проведенні конкурсу, як приклад - фахового, кулінарного, дегустаційного оцінювання інноваційних робіт студентів тощо, зазвичай оцінювання нових виробів конкурсу комісія починає з визначення зовнішніх органолептичних показників виробів.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїінноваційна діяльністьресторанна діяльністьпоказники якостіinnovative activityrestaurant activityquality indicatorsВизначення рейтингу нових виробів (рекомендації до оцінювання нового харчового продукту)Technical Report