Сєдих, Ольга ЛеонідівнаГрибков, Сергій Віталійович2021-05-252021-05-252021Сєдих, О. Л. Модель оцінки наслідків аварій на харчових підприємствах / О. Л. Сєдих, С. В. Грибков // Сучасні тенденції розвитку інформаційних систем і телекомунікаційних технологій : матеріали 3-ї Міжнародної науково-практичної конференції, 25–26 січня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 158–162.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34133У роботі представлена модель оцінки наслідків аварій на харчових підприємствах у разі пожежі. Розрахунки дають можливість графічно оцінити вплив на людину здоров'я. Запропонована модель дозволяє оцінити наслідки та забезпечити ефективність заходи щодо ліквідації аварій. The paper presents a model for assessing the consequences of accidents at food enterprises in the event of a fire. The calculations make it possible to assess graphically the impact on humanт health. The proposed model makes it possible to assess the consequences and provide effective measures to eliminate accidents.otherмоделюваннятеплове випромінюванняінтенсивністьmodelingthermal radiationintensityкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиМодель оцінки наслідків аварій на харчових підприємствахThesis