Роглєв, Йосип ЙосиповичГавриш, Андрій ВолодимировичЧагайда, Андрій ОлеговичДоценко, Віктор Федорович2013-01-212013-01-212012Роглєв, Й. Й. Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства / Й. Й. Роглєв, А. В. Гавриш, А. О. Чагайда, В. Ф. Доценко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - № 2. - С. 271-279.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5459Робота присвячена розгляду застосування технології швидкого заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства. The work is dedicated to the use of technology rapid freezing dough semis institutions restaurants.uk-UKтехнологіязаморожуваннятістобулочні виробиtechnologyfreezingdoughrollsкафедра готельно-ресторанної справиПерспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарстваArticle